Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op de website van de Living Lord Singers (afgekort LLS.). Wees u ervan bewust dat LLS niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

LLS respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld.

Omdat we ervan bewust zijn dat u vertrouwen stelt in ons en het onze verantwoordelijkheid is om uw privacy te beschermen, leggen we op deze pagina uit welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Contactformulier
De gegevens die u invult in het contactformulier op deze site worden alleen gebruikt om u een persoonlijk antwoord te kunnen geven op het door u ingevoerde e-mailadres. Deze gegevens worden niet met derde partijen gedeeld.

Cookies
Cookies kunt u zelf verwijderen of permanent blokkeren via uw browserinstellingen.
Voor meer uitleg hoe u dit kunt doen verwijzen wij u naar de ontwikkelaar van uw browser.

Analytics
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in hoe deze website wordt bezocht, zodat wij onze website hierop kunnen afstemmen.
IP-adressen worden geanonimiseerd opgeslagen.  IP-adressen worden alleen gebruikt voor het zichtbaar maken waar bezoekers van deze website vandaan komen (geolocatie), hoe lang en hoe vaak pagina’s worden bezocht.
Na 30 dagen worden deze gegevens automatisch verwijderd.
Indien u uw gegevens verwijderd wilt hebben kunt u uw ip-adres aan ons doorgeven.
Alle gegevens aangaande het door u aangeleverde ip-adres worden dan binnen 2 weken verwijderd.

Waar we uw data naartoe sturen
Berichten die via het contactformulier worden verzonden kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Links naar andere website’s
Indien u een link op deze website volgt die naar een andere website verwijst waar wij geen eigenaar van zijn verwijzen we naar de privacybeleid van de betreffende website.

Disclaimer
Deze website is gemaakt met WordPress en wordt gehost op de servers van webruimtehosting.nl. Tevens is de website voorzien van een aantal plugins voor het functioneren van deze website. Wij zullen naar onze beste mogelijkheden handelen om te voorkomen dat uw gegevens via deze website bij derden terechtkomt. LLS is niet verantwoordelijk voor eventuele onvoorziene omstandigheden die hierdoor kunnen optreden.