Wij kunnen een divers repertoire bieden, dat bestaat uit o.a. black gospel, rustige ballads maar ook uptempo nummers. We zingen voornamelijk in het Engels, maar hebben ook enkele Nederlandstalige nummers in ons repertoire. Uiteraard zorgen wij voor een vertaling op de beamer of geven een korte toelichting op de Engelstalige nummers. Een indruk van ons repertoire kunt u hier krijgen.

Binnen onze groep beschikken wij over uiteenlopende talenten. Zo hebben wij met elkaar ons 2e dienstvullend programma ontwikkeld.

Na een periode van overleggen, onderzoeken,  uitproberen, oefenen en aanpassen is ons huidige dienstvullend programma ontstaan, met als thema: ”God All-Inclusive”. Met een knipoog naar een All-Inclusive vakantie, gaan we dieper in op onze levensreis en wat we onderweg zoal tegenkomen. Thema’s als geluk, vreugde, verdriet, keuzes maken en omzien naar elkaar komen aan bod. Eén ding staat vast: God is er altijd bij! Hij laat ons nooit alleen!

Tevens werken wij mee aan kerkdiensten, waarbij het combo eventueel de samenzang voor haar rekening neemt.

We proberen onszelf qua zang en muziek steeds te ontwikkelen en volgen dan ook met regelmaat workshops waar zowel combo als zingende leden gebruik van maken.

Wilt u ons boeken of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.
Voor informatie omtrent boekingen kijkt u op onze boekingspagina.